ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

DANDY VILLAS

Break the box, get out of the ordinary.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο των Dandy Villas. Με την επωνυμία Dandy Villas, Dandy on the Hill και Dandy on the Beach δημιουργήσαμε καταλύματα με ιδιαίτερη αισθητική εναρμονισμένη με την τοπική παράδοση που υπόσχονται μια συναρπαστική εμπειρία μέσα από τις ομορφιές του ελληνικού εδάφους. Το Dandy Villas συνδυάζει την πολυτέλεια και τις σύγχρονεςανέσεις, μαζί με την αισθητική και τον πολιτισμό της ελληνικής παράδοσης. Το Dandy on the Beach περιλαμβάνει καλοκαιρινά καταλύματα διακοσμημένα με αγάπη και σεβασμό στον επισκέπτη, ενώ το Dandy on the Hill είναι παραδοσιακές χειμερινές κατοικίες που υπόσχονται μια μοναδική χαλαρωτική εμπειρία σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς διαφορετικά καταλύματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ξεκινώντας από το χωριό Εμπορειό στη Σαντορίνη, στα Βελανίδια -Μονεμβασιάς, στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στην Έδεσσα, στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Καθένα από αυτά είναι όμορφα διακοσμημένο με μοντέρνες πινελιές που συνδυάζονται τέλεια με την αρχιτεκτονική των σπιτιών.

Ακόμα για τους λάτρεις της φύσης, έχουμε δημιουργήσει στην περιοχή του Παρνασσού, κοντά στην Αθήνα, συγκεκριμένα στις περιοχές της Αγοριανής και της Αμφίκλειας, 8 ξεχωριστά αισθητικά σαλέ που συνδυάζουν την παράδοση της περιοχής με τιςσύγχρονεςανέσεις για μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης και χαλάρωσης. Η βίλα Dandy Cave στη Σαντορίνη με τη μαροκινή και κομψή διακόσμηση, το Dandy On The Beach στα Βελανίδια με την «σπιτική» προσέγγιση , το Dandy On The Beach στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, το οποίο συνδυάζει ξεκούραση και μια ποικιλία δραστηριοτήτων, το Dandy on the Το Hill 1 & Dandy On The Hill 2 στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο με ξύλο και πέτρα ως κύρια παραδοσιακά υλικά, είναι εδώ για να σας προσφέρουν μια υπέροχη μοναδική εμπειρία διακοπών. Επίσης η νεράϊδα του χιονιού στο Νυμφαίο που συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής με τη μοντέρνα αισθητική. Είτε σας αρέσει ο χειμώνας είτε το καλοκαίρι, η θάλασσα ή το χιόνι, θέλετε ήσυχες διακοπές ή θέλετε να εξερευνήσετε κάθε χιλιοστό του τόπου που επισκέπτεστε, τα Dandy Villas βρίσκονται στα σωστά μέρη για να μείνετε.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Dandy Logo Ornament

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Οποιες κι αν ειναι οι προτιμησεις σας

Αγαπάμε την Ελλάδα, τη μοναδικότητά της και την ποικιλία των επιλογών που προσφέρει. Αγαπάμε τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και τον μοναδικό ορεινό φυσικό πλούτο που έχει να προσφέρει η χώρα μας και έχουμε επιλέξει με πάθος προορισμούς που θα εκπλήξουν τον επισκέπτη και τις αισθήσεις του. Ακόμη αγαπάμε τις ομορφιές της μεσογείου και των γειτονικών μας χωρών και με σεβασμό στον επισκέπτη προσπαθούμε να διευρίνουμε τις ιδιαίτερες εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει σε ένα ταξίδι μέσα απο τα καταλύματα μας. Γι ‘αυτό προσφέρουμε μοναδικά καταλύματα, όποιες κι αν είναι προτιμήσεις σας.
Img 2124 1

Εσείς, προμηθευτείτε μόνο με την καλή σας διάθεση και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!